Sorry, the requested view was not found.

The technical reason is: No template was found. View could not be resolved for action "webPushNotification" in class "Seam\SeamTemplate\Controller\TemplateController".

Hőszigetelj most, hogy aztán nyugodtan hátradőlhess!

Mutatjuk verhetetlen érveinket!

Új épület?

Energiahatékony otthon
Vékonyabb falszerkezet
Biztonságos technológia

Felújítás?

Komfortos lakás
Jelentős fűtési költség megtakarítás
Értékesebb épület

Ezzel biztosra mész: prémium homlokzati hőszigetelés az Austrothermtől!

Az AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX® egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A GRAFIT REFLEX® különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen.

A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület képes visszaverni a napsugarakat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 jelű és a GRAFIT® elnevezésű homlokzati hőszigetelő lemezekkel, de alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

GRAFIT REFLEX® szigetelés
Tervezz velünk egy életre. Vagy kettőre!
Időtálló minőség

Hőtechnikai segédlet

Az épületenergetikai szabályozók folyamatosan változnak, így változik a hőszigetelés vastagsága is. Gyakran van szükségünk arra, hogy az alkalmazandó homlokzati hőszigetelés vastagságát gyorsan megbecsüljük. Ebben segít ez a kis program. A segédlet csak a rendelet első, a határolószerkezetekre vonatkozó követelményének teljesülését mutatja. A fajlagos hőátbocsátási tényező és az összesített energetikai mutató teljesülése nagyobb hőszigetelési vastagságot is követelhet.

Ház

Passzívház az aktív jövőért!

  • Egyszerű megvalósítás
  • Kiváló hőszigetelés
  • Energiamegtakarítás
  • Tökéletes klíma

Velünk nyugodtan hátradőlhetsz, az épület bármely szerkezetére kínálunk hatékony hőszigetelést – nézd meg Katalógusunkat!