Hőszigetelj most, hogy aztán nyugodtan hátradőlhess!

Mutatjuk verhetetlen érveinket!

Új épület?

Energiahatékony otthon
Vékonyabb falszerkezet
Biztonságos technológia

Felújítás?

Komfortos lakás
Jelentős fűtési költség megtakarítás
Értékesebb épület

Ezzel biztosra mész: prémium homlokzati hőszigetelés az Austrothermtől!

Az AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX® egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A GRAFIT REFLEX® különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen.

A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület képes visszaverni a napsugarakat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 jelű és a GRAFIT® elnevezésű homlokzati hőszigetelő lemezekkel, de alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

GRAFIT REFLEX® szigetelés
Tervezz velünk egy életre. Vagy kettőre!
Időtálló minőség

Hőtechnikai segédlet

Az épületenergetikai szabályozók folyamatosan változnak, így változik a hőszigetelés vastagsága is. Gyakran van szükségünk arra, hogy az alkalmazandó homlokzati hőszigetelés vastagságát gyorsan megbecsüljük. Ebben segít ez a kis program. A segédlet csak a rendelet első, a határolószerkezetekre vonatkozó követelményének teljesülését mutatja. A fajlagos hőátbocsátási tényező és az összesített energetikai mutató teljesülése nagyobb hőszigetelési vastagságot is követelhet.

Ház

Passzívház az aktív jövőért!

  • Egyszerű megvalósítás
  • Kiváló hőszigetelés
  • Energiamegtakarítás
  • Tökéletes klíma

Velünk nyugodtan hátradőlhetsz, az épület bármely szerkezetére kínálunk hatékony hőszigetelést – nézd meg Katalógusunkat!