Sorry, the requested view was not found.

The technical reason is: No template was found. View could not be resolved for action "webPushNotification" in class "Seam\SeamTemplate\Controller\TemplateController".

Ha szereted, nem engeded!

Tartsd bent a meleget!

De ez mindenkinek megéri?

Télen a fűtési időszak beköszöntével, nyáron a hűtéssel egyre költségesebbé válik a kellemes otthon klímájának fenntartása. Gondolkodj előrelátóan, szigeteld házad, ami a kiadások csökkenésével minden percben megtakarít Neked, a ráfordított összeget rövid idő alatt megspórolod, sőt, akár évtizedekig hasznot hozhat a jó döntésed.

Időtálló minőség a gyakorlatban

Szereted a klasszikusokat?

Austrotherm AT-H8O – A klasszikus minőségi homlokzati hőszigetelés, kivaló ár/érték aránnyal.

Az Austrotherm AT-H80 már több, mint negyed százada ugyanazt a minőséget garantálja, ezzel biztosítva otthonodnak megbízható homlokzati hőszigetelést és befektetésed megtérülését. Ha az Austrothermet választod, az időtálló minőséget választod.

És még a környezetedre is gondolsz?

A GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelés jusson először eszedbe, ha passzív házról van szó!

Jól szigetelt ház

Hőszigetelés a kritikus helyeken

Az épületeknek azok a pontjai minősíthetők kritikusnak, ahol geometriai okok (falsarok) vagy anyagváltás (pl. beton – jól szigetelő falazóanyag) miatt hőhidak jönnek létre. Ezeken a pontokon az átlagoshoz képest jelentősen megnövekszik a hőleadás. Ilyen például a lábazat is. Ezek az épületrészek fokozottan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, így nem szabad hőszigetelés nélkül hagyni. Az AUSTROTHERM EXPERT® FIX lábazati hőszigetelés felületi bordázottsága miatt jól tapad rá a vakolat, és a betonnal is szilárd kötést ad, így a hőhidak szigetelésére különösen alkalmas. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben a lábazati és a fogadószinti felületeken jól alkalmazható, igen csekély vízfelvétele és nagy nyomószilárdsága miatt.