Ezért válaszd a prémium Austrotherm GRAFIT REFLEX homlokzati hőszigetelést:

  • Fokozott hőszigetelő képesség: az anyag szürke színét az ultrafinom szemcséjű grafit adaléknak köszönheti, aminek hatására hőszigetelő képessége 23%-kal javul a megszokott fehér színű lapokhoz képest. 
  • Biztonságos kivitelezés: GRAFIT REFLEX® lapok egyik oldalon világos színűre vannak festve. Egy sötétszürke anyag a tűző napsütésben kellemetlen mértékben felmelegedhet, ami kivitelezési problémákhoz vezethet. A lapokra felhordott világos színű festékréteg ezt megakadályozza, így biztonságosabbá teszi a kivitelezést. 
  • Évtizedes tapasztalat, időtálló minőség: 33 éves tapasztalattal rendelkezünk a hőszigetelőanyag gyártás területén. Az Austrotherm Kft. több mint 10 millió m3 polisztirolt gyártott 1989. óta, melyek hozzájárulnak a magyar épületek energiahatékonyságához.

 

 

Austrotherm GRAFIT REFLEX homlokzati hőszigetelő lemez

Az AUSTROTHERM GRAFIT REFLEX® egyik oldalán rózsaszínű festékkel bevont GRAFIT® típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A GRAFIT REFLEX® különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen.

A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület vissza tudja verni a napsugarakat. Egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 jelű és a GRAFIT® márkanevű homlokzati hőszigetelő lemezekkel, de alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

Tervezz velünk egy életre, vagy kettőre!

Az Austrotherm polisztirol termékei hozzásegítenek minket abban, hogy környezettudatos épületeinkkel megvédjük bolygónk klímáját és hogy fenntartható jövőt építhessünk. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk mindig komfortos marad.

A fenti ikonra kattintással további információ a termék alkalmazási lehetőségeiről.

Terméktulajdonságok

  • Fokozott höszigetelö képesség
  • Fényvisszaverö réteggel
  • Nedvességre nem érzékeny
  • Ökológiailag kedvezö

Műszaki adatok

Termékosztály: EPS 80
Hővezetési tényező (közölt érték): 0,031 W/mK
Hővezetési tényező (tervezési érték): 0,031 W/mK
Táblaméret: 1000 x 500 mm

Csomagolás

Vastagság (mm) m2/csomag db/csomag
60 4,0 8
80 3,0 6
100 2,5 5
120 2,0 4
140 1,5 3
150 1,5 3
160 1,5 3
180 1,0 2
200 1,0 2
220* 1,0 2
240* 1,0 2
250* 1,0 2
260* 0,5 1
280* 0,5 1
300* 0,5 1

* Szállítási határidő: egyeztetés szerint.

Tárolás

Az expandált polisztirolhab termékeket mechanikai sérülésektől, és tartós tárolás esetén víztől védeni kell. A GRAFIT® polisztirolhab termékeket a közvetlen napsugárzástól világos színű fóliával kell védeni . A tárolási feltételek betartása mellett a polisztirolhab termékek korlátlan ideig felhasználhatók.

 

 

Hol tudom megvásárolni?

Austrotherm márkakereskedők

 

 

Animációs film a GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelés kivitelezéséről

*Az ajánlott fogyasztói árat, egy adott termék esetében, a termék gyártója határozza meg azon célból, hogy iránymutatást, javaslatot adjon az adott termék kiskereskedelmi árával kapcsolatban. 
A termék kiskereskedelmi árát azonban minden esetben a kereskedő, viszonteladó határozza meg, ami természetesen mindkét irányban eltérhet az ajánlástól. 
Ebből következik, hogy az ajánlott fogyasztói ár és a tényleges kiskereskedelmi ár nem minden esetben azonos.
A fogyasztó -az ajánlott fogyasztói árat is figyelembe véve- mérlegelni tudja, hogy a terméket hol és milyen áron vásárolja meg.
A gyártó a kereskedelmi partnereit külön tájékoztatja az ajánlott fogyasztói árról és ezt a felhasználóknak,  magánvevőknek szóló hirdetéseiben is feltünteti.