Hírek

2021.10.02.: Austrotherm Tihanyi Félmaraton

Fusson velünk!

Az Austrotherm minőségi hőszigetelőanyagok gyártásával igyekszik hozzájárulni jobb életminőséghez otthonainkban. A kellemes klímájú otthon mellett teljes értékű, egészséges élet fontos része a testmozgás is, ennek szellemében a vállalat az utóbbi évben több sporteseményt is támogatott.

Az elmúlt évtizedre visszatekintve elmondhatjuk, hogy a futás Magyarországon tömegsporttá nőtte ki magát, kortól és nemtől független népszerűségnek örvend széles körben.

Ezért döntött úgy a vállalat, hogy névadó támogatója lesz az egyik legkedveltebb balatoni futóverseny sorozat első versenyének, az Austrotherm Tihanyi Félmaratonnak.

A vállalat munkatársai becsületesen kiveszik a részüket a „munkából”, október 2-án Tihanyban többen is felveszik a futócipőt. Akik pedig nem állnak rajtvonalhoz, azok szurkolóként bíztatják a futókat. Az Austrotherm minden futónak készül meglepetésekkel, melyről később számolnak be, így érdemes követni őket a közösségi oldalakon.

A futóverseny limitált 1500 fő részére elérhető, s mindössze 12 óra alatt megtelt a létszám 61%-a, így az érdeklődőknek érdemes mielőbb előnevezni. Összesen hét távon: 400 m, 3 km, 7 km, 11 km, 21 km egyéni páros és trió futamokon lehet indulni, és ezen kívül egész napos programokkal, színpadi beszélgetésekkel, DJ-vel, szakmai kiállítókkal és gasztro élményekkel várják a szervezők az érdeklődőket.

További információ: