Hírek

Futóverseny és partnertalálkozó az Austrothermmel Tihanyban

Az Austrotherm vállalati szemlélete szerint a magas minőségű termékek gyártásával igyekeznek hozzájárulni az otthonokban a jobb életminőséghez. A teljes értékű, egészséges élet fontos része a testmozgás, ennek szellemében a vállalat az utóbbi évben több sporteseményt is támogatott, és két éve a Magyar Judo Szövetség hivatalos támogatója is.

Az elmúlt évtizedre visszatekintve elmondhatjuk, hogy a futás Magyarországon tömegsporttá nőtte ki magát, kortól és nemtől független népszerűségnek örvend széles körben.

Ezért döntött úgy a vállalat, hogy névadó támogatója lesz az egyik legkedveltebb balatoni futóverseny sorozat első versenyének, az Austrotherm Tihanyi Félmaratonnak.

A vállalat munkatársai becsületesen kiveszik a részüket a „munkából”. A 2021. március 27-én megrendezendő „partnertalálkozóra” szép számmal érkeznek majd futócipőben a munkatársak és remélhetőleg a partnerek is. Akik pedig nem állnak rajtvonalhoz, azok szurkolóként bíztatják a futókat. Az Austrotherm a többi futónak is készül majd meglepetésekkel, melyről később számolnak be, így érdemes követni őket a közösségi oldalakon.

A futóverseny limitált 1500 fő részére elérhető, s mindössze 12 óra alatt megtelt a létszám 61%-a, így az érdeklődőknek érdemes mielőbb előnevezni. Összesen hét távon: 400 m, 3 km, 7 km, 11 km, 21 km egyéni páros és trió futamokon lehet indulni, és ezen kívül egész napos programokkal, színpadi beszélgetésekkel, DJ-vel, szakmai kiállítókkal és gasztro élményekkel várják a szervezők az érdeklődőket.