Lefutottuk: VII. Austrotherm Tihanyi Félmaraton

2021.október 16-án több mint 1500 futó állt a rajtvonalhoz a csodás balatoni településen. A VII. Austrotherm Tihanyi Félmaratonon résztvevői számára a jelentős szintkülönbségekkel rendelkező pályán kívül a verőfényes napsütés ellen a megfelelő napszemüveg megtalálása okozott még kihívást.

Tágas és partközeli helyszínről, a Club Tihany területéről startoltak a futók 400m, 3, 7, 11 és a félmaratoni 21 km-es távokon. A sűrű őszi futószezon egyik kiemelkedő rendezvényét az Austrotherm Kft. névadó szponzorként támogatta.

Külön öröm számunkra, hogy meghívásunkat elfogadva partnereink, az Austrotherm munkatársak és családtagjaik közül is jó páran futócipőt húztak, és köszönet a futókat kísérő kollégák, családtagok lelkes szurkolásának.

A futóverseny beharangozójában korábban arra tettünk ígéretet, hogy a rendezvényre látogatók kényelméhez fog hozzájárulni az Austrotherm. Ezt meg is valósítottuk: a versenyközpontban polisztirol gyönggyel töltött nagyméretű babzsákok várták a ’Chill zónában’ egy nyújtásra a futókat.

2022. október 1-jén találkozzunk Tihanyban, a VIII. Tihanyi Austrotherm Félmaratonon!