AUSTROTHERM GO Office padlás hőszigetelés

 

Az AUSTROTHERM GO hőszigetelő elemek olyan kétrétegű, társított hőszigetelő táblák, melyeknek alsó rétege AT-N100 lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig gipszrost. Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére. Az elemek csap-hornyos élképzésűek, így egy rétegben is hőhídmentes szigetelést adnak, és száraz technológiával szilárd járófelületet képeznek.

Tervezzen velünk egy életre, vagy kettőre!

Az Austrotherm polisztirol termékei hozzásegítenek minket abban, hogy környezettudatos épületeinkkel megvédjük bolygónk klímáját és hogy fenntartható jövőt építhessünk. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk mindig komfortos marad.

Az fenti ikonra kattintva további információt kaphat a termék alkalmazási lehetőségeiről.

Termék tulajdonságok

  • Gyors és egyszerü kivitelezés
  • Kiváló höszigetelö képesség
  • Járható höszigetelés
  • Ökológiailag kedvezö
  • Terhelhetö

Műszaki adatok

Hosszúság: 1015 mm

Szélesség: 515 mm

Vastagság 100 mm

Gipszrostlap vastagsága: 10 mm

Felhasznált hőszigetelő anyag: AT-N100

Tárolás

Az expandált polisztirolhab termékeket mechanikai sérüléstől, és tartós tárolás esetén víztől és közvetlen ultraibolya sugárzástól (napsugárzás) védeni kell. A tárolási feltételek betartása mellett a polisztirolhab termékek korlátlan ideig felhasználhatók.

Alkalmazás

Az AUSTROTHERM GO hőszigetelő lemezek alkalmasak padlók, padlók, padlások, búvóterek állandó vagy ideiglenes hőszigetelésére. A szükséges hőszigetelési érték eléréséhez a megfelelő vastagságú Austrotherm GO alátétlemez alkalmazása szükséges.

Az AUSTROTHERM GO elemeket vízszintes felületen, fektetve kell tárol- ni, és a nedvességtől óvni kell!

Kivitelezés

Az AUSTROTHERM GO elemek a szokásos fameg- munkáló szerszámokkal alakíthatók. A nyers födémet a munka megkezdése előtt alaposan meg kell tisztítani, ha a födém egyenetlen felületű, Austrotherm GO kiegyenlítő réteg alkalmazásával sík felületet kell képezni. Szükség esetén Austrotherm GO párafékező fólia terítése javasolt.  Az első sor tábla fektetése előtt a csapokat le kell vágni, a falak mentén peremszigetelő sáv alkalmazása javasolt.