Termékek ellenőrző vizsgálata

Az Austrotherm Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy magas minőségű terméket készítsen és adjon át a felhasználóknak. Anyagainkat mindhárom gyárunkban jól felszerelt laboratóriumokban szakképzett munkatársaink ellenőrzik folyamatosan.

Ez az oldal a legnagyobb mennyiségben értékesített termékünk, az Austrotherm AT-H80 belső vizsgálati jegyzőkönyveit ismerteti. A hetente ismétlődő mérések közül most a hővezetési tényező vizsgálati eredményeit mutatják meg. Minden eddigi minta a mérés során az elvárt kiváló hőszigetelő képességnél is jobbnak bizonyult. Az elmúlt években a felhasználók igazoltan átlagosan 5,5%-al nagyobb teljesítményű anyagot vehettek át, mint amire az energetikai számításokat alapozták, vagyis ennyivel jobban megérte nekik az Austrotherm AT-H80 termék vásárlása.

 

Hogyan értelmezd a jegyzőkönyvet?

A mérési jegyzőkönyv belső információs anyag, ezért sok minden nem szerepel rajta, ami munkatársaink szaktudásából magától adódik. Így például nincs feltüntetve, hogy a homlokzati hőszigetelő anyagok hővezetési tényezőjének 0,039 W/mK értéket adunk meg. Egy hőszigetelő anyag annál jobb, minél alacsonyabb a hővezetési tényezője. Ezért ha a mért érték (pl. 0,0374 W/mK) a közölt érték alatt van, úgy a termék megfelelő, míg a magasabb értékek nem feleltek meg a próbán.

 

Aktuális mérési jegyzőkönyvek