Austrotherm Resolution®

Az AUSTROTHERM RESOLUTION® megoldást jelent azokra az esetekre, amikor különösen kevés hely áll rendelkezésünkre, hogy a korszerű épületenergetikai követelményeknek megfeleljünk. A rendkívül alacsony hővezetési tényező (0,022 W/mK) vékony, de hatékony hőszigetelésre ad lehetőséget.

Az AUSTROTHERM RESOLUTION® fenolgyanta hab olyan (a bakelithez hasonló) hőre keményedő hőszigetelő hab, melyet 60 oC-on habosítanak, zömében zárt celláinak mérete 100-300 μm, hővezetési tényezője a szokásos hőszigetelő anyagoknál 40%-al jobb.

Az EN 13166 szabvány szerint gyártott termékek különösen jól alkalmazhatók ott, ahol a hatékony hőszigetelést vékony épületszerkezetben kell megoldani,így például spalettázás, padló felújítás esetén. Az AUSTROTHERM RESOLUTION® feldolgozása egyszerű, a táblák éles késsel vagy finomfogú fűrésszel vághatók. Hosszan tartó tárolás esetén a termék elszíneződhet, de ez a hőszigetelő képességét vagy bármely más tulajdonságát nem befolyásolja. Az anyagot hosszan tartó, közvetlen napsugárzásnak nem szabad kitenni.

Lehet vékony a hőszigetelés!

  • Különösen jó hőszigetelő képesség (0,022 W/(mK))
  • Vékony szerkezeteket tesz lehetővé
  • Könnyű, gyors, egyszerű kivitelezés
  • Új építéshez és felújításokhoz egyaránt alkalmazható
  • Padló és homlokzatszigetelésre is alkalmazható

Tervezz velünk egy életre, vagy kettőre!

Az Austrotherm polisztirol termékei hozzásegítenek minket abban, hogy környezettudatos épületeinkkel megvédjük bolygónk klímáját és hogy fenntartható jövőt építhessünk. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve arról, hogy otthonunk mindig komfortos marad.