Üdvözöljük az AVE - AUSTROTHERM VIRTUÁLIS ELŐADÁSOK oldalain!

A házat építők, vagy felújítók a következő években számos kihívás elé néznek. Meg kell találniuk az optimális építéstechnológiai megoldásokat, kiemelt fontosságú a megfelelő hőszigetelés, melyekkel energiát spórolnak, ezáltal csökkenthetik a kész épületek rezsiköltségeit, mindazok mellett az épületnek meg kell felelni a változó épületenergetikai szabályozásnak.

Az Austrotherm Virtuális Előadások keretében Önöknek egy átfogó, és könnyen érthető tudást szeretnénk átadni, mely révén Önök a kereskedésben vásárlókat naprakész információval láthatják el. A hőszigetelési követelményeknek megfelelve Önök terméket is tudnak megoldásként ajánlani, növelve ez által az értékesítés hatékonyságát. 

 

Mi az AVE és hogyan működik? 

Az AVE - Austrotherm Virtuális Előadások programunk alapját négy előadás alkotja, melyek a hőszigeteléssel kapcsolatos aktuális és gyakran felmerülő témákat járják körbe. 

Az előadásokat letölthető formában tesszük elérhetővé, melyről Önt hetente e-mailben tájékoztatjuk.  Az előadások oldalain megtalálja a témákhoz kötődő szakcikkek, termékinformációk, aktuális rendeletek linkjeit. 

Jó tanulást, hasznos időtöltést kívánunk! 

A programmal, termékekkel, alkalmazási lehetőségekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel keresse területi képviselő kollégánkat.  

 

 

Austrotherm Virtuális Előadások tematika:

 

Az első két hét témája az alábbi linkre kattintással elérhető. 

1. hét: Változó követelmények

2018. január 1-től az eddigieknél sokkal szigorúbb előírások vonatkoznak a lakóépületek hőszigetelésére. 

 

 


 

2. hét: GRAFIT REFLEX homlokzati hőszigetelő lemezek 

Hőszigetelés Reflexből - Az egyre dráguló energia mind hatékonyabb hőszigetelést kíván. Az elvárásainkat vagy extrém vastag hőszigeteléssel, vagy minőségileg jobb szigetelőanyagokkal tudjuk kielégíteni...

 

 
 

3. hét: Részletek és ördögök

 

Hőszigetelés a kritikus helyeken - Az épületeknek azok a pontjai minősíthetők kritikusnak, ahol geometriai okok (falsarok) vagy anyagváltás (pl. beton – jól szigetelő falazóanyag) miatt hőhidak jönnek létre. Ezeken a pontokon az átlagoshoz képest jelentősen megnövekszik a hőleadás... 

 

 

 

4. hét: Időtálló minőség (AT-H80 - a Klasszikus) 

Az Austrotherm Kft. mindig is fontosnak tartotta, hogy magas minőségű terméket készítsen és adjon át a felhasználóknak. Anyagainkat mindhárom gyárunkban (Győr, Gyöngyös és Szekszárd) folyamatos ellenőrizzük. Az üzemeink laboratóriumaiban hetente készülő mérési jegyzőkönyveket honlapunkon elérhetővé tettük.