Üdvözöljük az AVE - AUSTROTHERM VIRTUÁLIS ELŐADÁSOK 2019 programban!

A házat építők, vagy felújítók a következő években számos kihívás elé néznek. Meg kell találniuk az optimális építéstechnológiai megoldásokat, itt kiemelt fontosságú a megfelelő hőszigetelés, mellyel energiát spórolnak, ezáltal csökkenthetik a kész épületek rezsiköltségeit, mindazok mellett az épületnek meg kell felelni a változó épületenergetikai szabályozásnak.

Az Austrotherm Virtuális Előadások keretében Önöknek egy átfogó, és könnyen érthető tudást szeretnénk átadni, mely révén Önök a kereskedésben vásárlókat naprakész információval láthatják el, növelve ez által az értékesítés hatékonyságát. 

 

Mi az AVE és hogyan működik? 

Az AVE - Austrotherm Virtuális Előadások programunk alapját három előadás alkotja, melyek a hőszigeteléssel kapcsolatos aktuális és gyakran felmerülő témákat járják körbe. 

A három előadást összefoglaló, online kitölthető AVE-teszten ellenőrizheti tudását.  

Az előadások megtekintését követően a tesztet határidőre sikeresen kitöltőket ajándékcsomaggal jutalmazunk.  

Jó tanulást, hasznos időtöltést kívánunk! 

A programmal, termékekkel, alkalmazási lehetőségekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel keresse területi képviselő kollégánkat.  

Kattintson a képekre a bevezető és az 1. AVE előadás megtekintéséhez. Az előadáshoz hang-narráció is tartozik, ezért kapcsolja be számítógépe hangszóróját.  

AVE bevezető

Austrotherm Virtuális Előadások 2019 tematika:

 

1. hét: Fogjon padlót a hideg!

2018. január 1-től az eddigieknél sokkal szigorúbb előírások vonatkoznak a lakóépületek hőszigetelésére. 

 

 

 

 

2. hét: Lélegző falak 


A „lélegző fal” kifejezés már erősen bent van a köztudatban, bár szakmailag nem a legtökéletesebb. A falak ugyanis nem lélegeznek, nem szuszognak, és nem is horkolnak, viszont lehetnek nyitottak vagy zártak páratechnikai értelemben... 

 

 
 

 

 

3. hét: Magastető hőszigetelés 

Hőszigetelés a kritikus helyeken - Az épületeknek azok a pontjai minősíthetők kritikusnak, ahol geometriai okok (falsarok) vagy anyagváltás (pl. beton – jól szigetelő falazóanyag) miatt hőhidak jönnek létre. Ezeken a pontokon az átlagoshoz képest jelentősen megnövekszik a hőleadás... 

 

 

 

 

 

 

 

AVE 2019 teszt