Austrotherm rétegrend szerkesztő modul

Jó épületet csak akkor tudunk létrehozni, ha helyesen alakítjuk ki a határoló szerkezetek rétegrendjét. Ebben nyújt segítséget az Austrotherm rétegrend szerkesztő, amely egy egyedülálló fejlesztés, mert a alkalmazásával a tervezők valódi réteges szerkezetekkel tudnak elindulni a tervezés során. Az Austrotherm rétegrendszerkesztő kiegészíti az ArchiCAD-ben elérhető réteges szerkezeteket a hőszigetelőanyag gyártó által ajánlott megoldásokkal.

 

Hőszigetelőanyag-választás könnyedén

A rétegrendszerkesztő a megfelelő hőszigetelőanyag kiválasztásában nyújt segítséget, az egyes hőszigetelőanyagokról részletes alkalmazási- és termékinformációk hívhatók le. Hasznos segítség a bővítmény a  hőszigetelőanyag vastagságok kiválasztásában (előzetes U érték kalkulációk inhomogén rétegrendek megadási lehetőségével).  Műszaki adatokat tartalmazó általános építőanyag adatbázis is része a fejlesztésnek.  Az építész saját, egyedi rétegrendeket is definiálhat, amelyeket elmentve a későbbi munkája során fel tud használni. A rendszer ArchiCAD 19, 20, 21 verziókkal működik,  Windows és iOS operációs rendszereken egyaránt. 

Austrotherm ArchiCAD modul 2019 letöltés

 

'Virtuál és Valóság' 2018.03.01-i konferencia előadás anyagok

'A jövő követelményei', Kruchina Sándor, Austrotherm

Letöltés

'Sci-fi hőszigetelések', Kruchina Sándor, vezető szaktanácsadó, Austrotherm Kft.

Letöltés

'Austrotherm rétegrend szerkesztő modul', Major Zoltán, alkalmazástechnikus, Austrotherm Kft.

Letöltés

'EnergiaDesign - Az épületenergetika jövője', Prof. Dr. habil Kistelegdi István DLA, Ph.D. kutató professzor Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont - Műszaki és Informatikai Kar Építész Szakmai Intézet - Épületszerkezetek-Energiadesign Tsz

Letöltés

 

 

 

 

További információ