AUSTROTHERM GO Home padlás hőszigetelés

Az AUSTROTHERM GO hőszigetelő elemek olyan kétrétegű, társított hőszigetelő táblák, melyeknek alsó rétege AT-N70 lépésálló polisztirol lemez, felső rétege pedig gipszrost. Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére. Az elemek csap-hornyos élképzésűek, így egy rétegben is hőhídmentes szigetelést adnak, és száraz technológiával szilárd járófelületet képeznek.

Termék tulajdonságok

  • Gyors és egyszerü kivitelezés
  • Kiváló höszigetelö képesség
  • Járható höszigetelés
  • Ökológiailag kedvezö
  • Terhelhetö

Műszaki adatok

Hosszúság: 1015 mm

Szélesség: 515 mm

Vastagság 110 mm

Gipszlap vastagsága: 10 mm

Felhasznált hőszigetelő anyag: AT-N70

Tárolás

Az expandált polisztirolhab termékeket mechanikai sérüléstől, és tartós tárolás esetén víztől és közvetlen ultraibolya sugárzástól (napsugárzás) védeni kell. A tárolási feltételek betartása mellett a polisztirolhab termékek korlátlan ideig felhasználhatók.

Alkalmazás

Az AUSTROTHERM GO hőszigetelő lemezek alkalmasak padlók, padlók, padlások, búvóterek állandó vagy ideiglenes hőszigetelésére. A szükséges hőszigetelési érték eléréséhez a megfelelő vastagságú Austrotherm GO alátétlemez alkalmazása szükséges.

Az AUSTROTHERM GO elemeket vízszintes felületen, fektetve kell tárol- ni, és a nedvességtől óvni kell!

Kivitelezés

Az AUSTROTHERM GO elemek a szokásos fameg- munkáló szerszámokkal alakíthatók. A nyers födémet a munka megkezdése előtt alaposan meg kell tisztítani, ha a födém egyenetlen felületű, Austrotherm GO kiegyenlítő réteg alkalmazásával sík felületet kell képezni. Szükség esetén Austrotherm GO párafékező fólia terítése javasolt.  Az első sor tábla fektetése előtt a csapokat le kell vágni, a falak mentén peremszigetelő sáv alkalmazása javasolt.

Ez is érdekes lehet